Impact

BISO Impact jobber for å sette bærekraft på agendaen til BI, næringsliv og viktigst av alt; studentene!

Om

Impact

BISO Impact jobber for å sette bærekraft på agendaen til BI, næringsliv og viktigst av alt; studentene! Impact ønsker å skape en arena i BISO som skal engasjere og inspirere studenter slik at vi som fremtidige ledere kan bidra til å skape en trygg og bærekraftig fremtid.

I praksis jobber Impact med å bidra til nye initiativ og videreføring av kompetanse innad i BISO. Dette ved å støtte andre enheter under BISO i arbeidet med å få større fokus på bærekraftig utvikling. De tildeler også miljøfyrtårn- og BISO Environmental Compliance-sertifisering til enhetene i BISO som driver bærekraftig, og gjennom et samarbeid med INSPIRE arrangerte de INSPIRE to Impact, som ble den største studentdrevne bærekraftskonferansen i BIs historie.

Å være en del av styret i Impact er trolig noe av det beste du kan gjøre i BISO, både sosialt, men også for å utvide nettverket ditt og forberede deg på det næringslivet har å by på. Vi håper du er blant de neste til å bli med, og vi gleder oss til å forme en bærekraftig fremtid sammen med deg!

Ønsker din enhet å søke til å bli miljøsertifisert? Det gjør du ved å fylle ut riktig miljøsertifikat nedenfor og sender det til: internal.impact.oslo@biso.no

Facebook // Instagram // LinkedIn // Mer om miljøsertifikatene